Dostava in poštnina


Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini sv-nakit.si, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilo o morebitni zamudi.

Če izberete izdelke, označene da so 'na zalogi', in ko je naročilo potrjeno in predračun plačan, paket odpošljemo. Za to si vzamemo 2-3 dni časa. Ker je vsak izdelek izgotovljen ročno, z veliko mero natančnosti, to terja svoj čas. A potrudimo se, da je izdelek pri vas že v dveh do treh dni. Če slučajno pride do zamud in potrebujemo več časa, pa vas o tem seveda obvestimo. Če pa izberete izdelke, ki se izdelajo po naročilu, pa se rok dobave podaljša za 7-14 dni, vendar je običajno izvedeno v 7ih dneh.

In kaj če nujno potrebujete izdelek v najkrajšem možnem času? Ni panike! Oddajte naročilo in nas čimprej kontaktirajte na e-mail: info@sv-nakit.si ali na telefon 041/287-449. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da bo paket pravočasno pri vas.

Paketke dostavlja Pošta Slovenije. Kaj če vas ni doma, ko vas poštar obišče? Nič hudega:) Pustil vam bo obvestilce, s katerim paket čimprej dvignete na svoji pošti. Tam vas bo namreč čakal le 15 koledarskih dni, po preteku tega roka pa se bo vrnil k nam. Ker to predstavlja visoke stroške in je neprijetno, da morate ponovno plačevati poštnino, vas prosimo, da ne čakate na zadnji dan :)

Znesek pakiranja in poštnine je odvisen od načina plačila in zneska nakupa:

  • Ob nakupu nad 60  je poštnina brezplačna
  • Ob plačilu s Paypalom ali Kreditno kartico je poštnina brezplačna
  • Ob plačilu po predračunu znaša znesek poštnina 2,90€.
  • Ob plačilu po povzetju znaša znesek poštnine 4,90€.

Cene dostave veljajo za pošiljke, dostavljene znotraj Slovenije.